Zakelijk

Maison d’Olenne is eigendom van en wordt geëxploiteerd door SMS Leisure Project Netherlands.

Zij ontwikkelt en voert vernieuwende concepten uit ten aanzien van het verbeteren en optimaliseren van leiderschap, persoonlijke groei en blinkt uit in het matchen van de individuele rol in groepsprocessen. Dit vindt allemaal plaats in een zeer inspirerende en natuurlijke omgeving. Maison d’Olenne ligt namelijk in een onontgonnen gebied met ongerepte natuur aan de voet van de berg Cote du Olenne.

Een greep uit de brede portfolio: groepssessies, trainingen, miniconferenties, seminars en ale vormen van meerdaagse meetings waarbij kennisdeling voorop staat. Eerst delen dan vermenigvuldigen is immers een krachtig continuïteitsbeginsel waarin het voortbestaan ligt opgesloten.

 1. www.DatvoorU.nl
  SMS werkt hiervoor al jaren samen met DatvoorU. Dit gespecialiseerde bureau op gebied van Dynamisch Avontuurlijk Trainen op het snijvlak van mentale en fysieke vorming kent haar roots uit de topsportwereld gecombineerd met een zeer gedisciplineerde defensieachtergrond. Dit maakt DatvoorU de perfect geschikt voor groepstrainingen waarbij ‘er wel een tandje bij mag’. Active Review en geconfronteerd worden met uw eigen leerpotentieel is hierbij de drijvende realiteit.
 2. www.DurfteWeten.nl
  Ook met ‘Durf te Weten’ wordt samengewerkt. Zienswijze van dit inspirerende bureau is dat de mens één geheel vormt met vier verschillende intelligenties (de 4Q’s) en alleen optimaal kan presteren als elk van die gebieden afzonderlijk en in samenhang met de andere gebieden in balans is. De deelgebieden zijn: mentaal (IQ), emotioneel (EQ), fysiek (FQ) en spiritueel (SQ).
 3. www.trivelo.nl
  Het Maison en haar directe en nabije omgeving worden in toenemende mate gebruikt als locatie voor (semi) professionele trainingskampen. Zo is Trivelo uit Eindhoven er al neergestreken en begonnen om jong aankomend talent in de triatlon wereld er meerdere malen per jaar zowel fysiek als mentaal te onderwerpen aan een intensieve groepstraining.
  Ontspanning na Inspanning is het devies, dus er wordt goed gegeten en gedronken en alle spijzen worden vanuit de grote leefkeuken veelal zelf bereid vanuit het fair-trade principe. Typische Ardenner bourgondische arrangementen met streekproducten zijn er overheerlijk. Verse baguettes, goede wijn en verantwoord klaargemaakt.

  Lees verder…

 4. www.realfoodrestaurant.nl
  Laatste nieuws is dat SMS de Stichting Real Food i.o. uit Eindhoven van harte aanbeveelt en een samenwerking niet uitsluit. Deze Stichting in oprichting blinkt uit in een uniek concept dat mensen met een eet-handicap (gluten, suiker, zout, allergie, …) gewoon mee kunnen eten met de rest door zeer uitgekiende gerechten samen te stellen.

Vraag meer info en vrijblijvende prijsindicaties